activiteiten

circuskamp

natuureducatie

paarden

yoga & Retraite

scholen

instellingen

 

Zweethut ceremonies vinden 2x per jaar plaats, in het voor-en najaar. Het is een ceremonie uit traditie van Native Americans om lichaam en geest te reinigen. Carl Big Heart is de geadopteerde zoon van een Noord-Amerikaanse inheemse Abenaki Oudste. Hij is nu zelf Oudste. Hij heeft als levensopdracht gekregen om mensen en tradities met elkaar te verbinden door middel van de zweethut ceremonie.
Voor meer info: www.stichtingbigheart.nl

 

Een kamp voor enthousaiste , sportive en creatieve kinderen van 8-jaar, waar ieder z’n plek kan vinden. Samen met ervaren begeleiders/docenten worde spelenderwijs diverse circusdisciplines bijgebracht, met als afsluiting een presentatie. Leren samenwerken, elkaar leren vertrouwen, bewust bezig zijn met je eigen lichaam.

Voor meer info: www.circuskamp.org

 

Bij Verwildernis is er tijd en ruimte om te verwilderen. We struinen door het bos, leren over planten en dieren, en beoefenen eigenlijk heel primitieve, oeroude vaardigheden. Voor kinderen en hun ouders.

Voor meer info: www.verwildernis.nl

 

Kinderen leren hoe ze in vrijheid contact kunne maken met paarden. Het paard is zonder zadel. Op een natuurlijke manier mogen de kinderen met paarden kennismaken en samen verder leren.

Voor meer info, mail naar: wientjesvoortzuid@hotmail.com

Er worden geregeld workshops en retraites op het terrein georganiseerd vanuit Yogalab. 

Voor meer info: www.yogalab.nl

 

* Vrije basisschool Zutphen 'De Berkel' viert jaarfeesten op het terrein en sluit het schooljaar hier af per klas.

* Middelbareschool Havo/VWO 'De Eligant' uit Vorden is met ons in gesprek om hier stageplekken en lesmogelijkheden te creeren.

De geestelijke gezondheidsinstelling 'GGNet' uit Warnsveld organiseert een werkvakantie en klusdagen met clienten.

 

 

Zweethut

Show More

adres

Ruurloseweg 50

Vorden, Gelderland

© 2020 by Wientjesvoort-Zuid